מתכון לעוגיות חמאה

מנפים 40 גרם כל קמח, מוסיפים אותו בזהירות לתערובת החמאה והחמאה עד שכל הקמח נגמר. מוסיפים קמח ולשים עד להתפוררות, ואז מוסיפים חלב וממשיכים לערבב, מוסיפים עוד חלב במידת הצורך כדי לקבל עקביות כמו צינורית. בקערה אחרת מקציפים קמח, אבקת אפייה ומלח; טורפים בהדרגה את התערובת הקרמית. מוסיפים חלמון, וניל, מלח ואבקת אפייה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מגרדים לאורך דפנות ותחתית הקערה.

מקציפים חמאה, סוכר ותמצית וניל עם מיקסר פלנטרי או מיקסר במשך 5-8 דקות. לאחר מכן השתמשו במיקסר הפלנטרי כדי להקציף את החמאה והסוכר במטרפת עלים למשך כ-2 דקות. מקציפים את החמאה והסוכר עד לקבלת צבע בהיר יותר ועקביות אוורירית.

הקפידו לקרר את הבצק לפחות 10 דקות
כדי להסמיך את העוגיות ולשמור על צורתן. במקום ליצור כדורי בצק, אפשר גם להשתמש בשקית זילוף ופיה כדי להוביל את העוגיות לעיגולים. לאחר שהתקררו, אתם מוזמנים לטבול חצי מהעוגייה בשוקולד המומס (אנו מוסיפים גם את הזילוף על גבי השוקולד הרטוב).

התחל על ידי ערבוב אבקת סוכר, חמאה, חלמון ביצה, מלח ותמצית שקדים בקערה של מטרפה חשמלית עם תוספת עלה. התערובת תראה יבשה בהתחלה, אבל אל דאגה, היא תיצמד. מקציפים מרכיבים יבשים בקערה נפרדת, ואז מוסיפים לאט לתערובת הרטובה.

אופים מחבת אחת בכל פעם בתנור שחומם מראש עד שהתחתית מזהיבה, בערך 12-15 דקות. הכניסו את תבנית האפייה למקרר למשך 30 דקות כדי להקפיא את הביסקוויטים לגלילים. לביסקוויטים טעימים ומתפוררים, הוסיפו מעט ספריי בישול של Pam לבצק.

אני אוהב לפזר סוכר מלמעלה לפני האפייה
זה כל כך כיף להשתמש במכבש עוגיות כדי להכין להן צורות חמודות לחג המולד ולקשט אותן בקישוטי חג. ההבדל הגדול ביותר בין עוגיות סוכר לעוגיות חמאה הוא שעוגיות סוכר לרוב מרדדים לנייר כסף דק וחותכים בעזרת חותכן עוגיות.

בעוד שהעוגיות עם חמאה ישמרו על צורתן במהלך האפייה
הבצק הרבה יותר רך ולתוצאות מיטביות יש להניח אותו על תבנית עם נייר אפייה ולאחר מכן לאפות. גם עוגיות חמאה מכילות (באופן לא מפתיע) אחוז גבוה יותר של חמאה, בעוד שלביסקוויטים סוכר יש יחס קמח/שומן גבוה יותר. ביסקוויטים שמנת מכילים יותר סוכר ונאפים בטמפרטורה גבוהה יותר מביסקוויטים של לחם קצר. אני מוצא את חותכי העוגיות שעדיף לטבול בקמח כדי למנוע מהם להידבק לבצק.

בעזרת חותכן עוגיות מקומח בגודל 2-3 אינץ', חותכים את הבצק לכמה שיותר עוגיות. מעל כל עוגיה מפזרים סוכר טורבינאט או סוכר צבעוני.

אחסנו ביסקוויטים בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד שבוע. כדי לדלל את השוקולד הטבול, אני מוסיפה כ-1 כפית שמן קוקוס ל-1 כוס תפוצ'יפס לפני ההמסה. אני משתמש בכ-1 כפית שמן קוקוס לכל כוס תפוצ'יפס כדי לדלל את השוקולד, אבל זה לא הכרחי.

לא משנה באיזה עיצוב אתה משתמש, אני ממליץ בחום לצנן את עוגיות הצינור במחבת לפחות 20-30 דקות לפני האפייה. מבשלים על ידי השארת דפי העוגיות במקרר למשך 30 דקות.

הביאו את הביצה לטמפרטורת החדר על ידי הוצאתה מהמקרר 30 דקות לפני הבישול
לפני שמתחילים, ודא שהוא מתרכך כראוי בטמפרטורת החדר. אל תקציפו אותה כל כך הרבה זמן כמו שעושים לעוגה, אבל וודאו שהיא מעורבבת היטב וקרמית. העיקר להקציף היטב את החמאה והסוכר ולאחר מכן את הביצה והוניל לקצף.

אין להשתמש בסוכר מגורען שכן הוא אינו מתמוסס בבצק ואינו נותן מרקם גרגירי. שימוש ביותר מדי קמח ישפיע לרעה על מרקם הביסקוויטים.

אם אני משתמש בחמאה מלוחה, אני אוותר על המלח הנוסף במתכון הזה. סוג זה של סוכר משמש כי הוא מתמוסס במהירות כאשר מערבבים אותו עם חמאה. היא גם אחראית לספק לכבד מרקם קליל, פריך וטעים בפה.

תצטרכו מערבל בצק וגם שקית זילוף ופיה גדולה להגשת בצק העוגיות. במקום לפזר את העוגיות מלמעלה, מגלגלים את הבצק לבול עץ וקוצצים אותו.

כשמגיע חג המולד
השתמשו בזרקים אדומים וירוקים, השתמשו בשפריצים ורודים ביום האהבה, וחסכו קצת סוכר למקרה שתצטרכו פינוק. אני יכול להמשיך עוד ועוד, אבל אז לא תוכל ליצור את העוגיות האלה ואני לא יכול להיות אחראי לכך. או, וסביר להניח שכבר יש לך הכל במזווה.

לאחר כ-15 דקות, השמן אמור להתחמם לטמפרטורת החדר. מדדו את הקמח, השתמשו בסולם אם אפשר, אבל אם אין לכם, הקפידו להסיר את הקמח מהקמח ולמזוג אותו לכוס מדידה. אם אין לכם, השתמשו בכף כדי לכתוש את הקמח, לשים בכוס מדידה ולשטח עם סכין.

אתה לא רוצה שהבצק יתפורר או שהעוגיות יזחלו יותר מדי
אם תרצו לחתוך לעוגיות ולאפות אותן, תצטרכו לעצב את הבצק לבולי עץ ולעטוף אותו בניילון נצמד לפני שתתנו לו להתקרר. או שאתה יכול לרדד את הבצק ולחתוך את הצורות בעזרת חותכני עוגיות.

ההבדל העיקרי בין השניים הוא כמות הסוכר וטמפרטורת הבישול. כמו עוגיות חמאה דניות, ביסקוויטים של לחם קצר משתמשים בכמות גדולה של חמאה, אבל בדרך כלל לא משתמשים בשמרים כמו ביצים או שמרים.

חמאה לא מלוחה או מתוקה משמשת לפעמים להוספת טעם שמנוני
כמו עוגיות או זיגוגי חמאה. לא בגלל שלא רוצים מלח, אלא בגלל שכל מותג שמן מוסיף כמות שונה של מלח למוצר שלו. חמאה: כמות גדולה, ומכיוון שזהו הטעם הדומיננטי ביותר, השתמשו במותג איכותי.

קמח לכל מטרה – ברור שצריך סוג של קמח כדי להכין את העוגיות, ורק בשביל זה צריך קמח לכל מטרה רגיל. תבחין שבצק העוגיות הזה קל להכנה עם 8 מרכיבים בלבד. השתמשנו בבצק בטמפרטורת החדר והעוגייה יצאה מושלמת בניסיון הראשון.

מתכון זה דורש רק 6 מרכיבים וכמה דקות להכנה. השימוש במרכיבים הבסיסיים שכנראה יש לך במטבח שלך עכשיו הופך את העוגיות האלה למושלמות לכל יום.