מתכונים עם קוטג’ – מתכונים טעימים במיוחד עם קוטג׳
במאמר זה יינתנו מתכונים עם קוטג’ יינתנו הסברים, שלבי הכנה, הוראות, טיפים והמלצות.
מהו קוטג’
גבינת קוטג' היא מוצר חלב העשוי מכל החלב המרוקן של חלב פרה.
היא משמשת בדרך כלל בבישול כתחליף לגבינת ריקוטה וגבינת שמנת.
הפופולריות של מרכיב זה גדלה בשנים האחרונות, מה שהופך אותו לתחליף אידיאלי לגבינת שמנת במתכונים רבים.
גבינת קוטג' היא מוצר חלב שהוא מאוד תכליתי וניתן להשתמש בו במתכונים רבים ושונים.
ניתן להשתמש בה בבישול, אפייה, כמילוי למאפים או כמטבל.
זהו מקור מצוין לחלבון וסידן, הוא גם דל בשומן ונתרן מה שהופך אותו לבחירה אידיאלית עבור אלה שעושים דיאטה.
גבינת קוטג' יכולה לשמש גם להכנת לביבות גבינת קוטג', מתכון זה משתמש בגבינת קוטג' עם דבש להכנת הבלילה לפנקייק.
לביבת קוטג’- מתכונים עם קוטג’
- קוטג’ – קופסא אחת
- 90 גרם צפתית מעודנת
- 90 גרם גבינה לבנה
- 2 בצלים בינוניים נקצוץ אותם דק
- 1 בצל ירוק
- 2 ביצים
- 1 כף – של קמח חיטה לבן
- כף אחת – של פירורי לחם
- כף אחת של בזיליקום אפשר לקצוץ
- שליש כפית פלפל שחור
- שליש כפית של כמון
- 4 כפות של שמן
אופן ההכנה:
מניחים את הגבינות בקערה ומועכים אותן בעזרת מזלג.
- מוסיפים את שאר המרכיבים (חוץ מהשמן לטיגון) ומערבבים היטב (מתבלים עוד במידת הצורך לפי הטעם)
- להכין לביבות בגודל שאתם רוצים
- מטגנים בשמן חם, מניחים על נייר סופג ומעבירים לכלי הגשה
עיג’ה עם קוטג’- מתכונים עם קוטג’
- 190 גרם או גבינה מלוחה שאוהבים צפתית מעודנת 5% או גבינה מלוחה
- 110 גרם פתיתי אפשר קאשקבל
- קופסת קוטג’
- 2 ביצים
- 2 כפות של פירורי לחם
- שליש כפית של מלח
- שליש כפית של פלפל רצוי גרוס
- שליש כפית של שום
- 2 כפות – פטרוזיליה רצוי לקצוץ
- רבע כוס – שמן לטיגון
אופן ההכנה:
- נערבב את כל החומרים, מלבד השמן לטיגון, אם הבצק קצת קשה, אפשר להוסיף עוד ביצה אחת.
- מניחים בצד כ-10 דקות.
- נחמם שמן במחבת ולאחר מכן נוציא את הבצק בעזרת כף ונניח אותו בזהירות בשמן החם.
- נטגן את הלביבות כשתי דקות מכל צד, ומניחים על נייר סופג.
- נעביר לכלי הגשה עם ירקות טריים.
- אוכלים ונהנים.
יתרונות הקוטג’- מתכונים עם קוטג’
- גבינת קוטג' היא מוצר חלב פופולרי המשמש בהרבה מאכלים שונים. אפשר לאכול אותו כחטיף, כתוספת וכמרכיב במתכונים רבים.
- גבינת קוטג' עשירה בחלבון וסידן. הוא מכיל גם כמויות טובות של ויטמין A, B12 ו-D.
- גבינת קוטג' יכולה להיות בחירת מזון בריא אם אוכלים אותה במתינות.
- גבינה זו היא מקור טוב לסידן וחלבון, החיוניים לבריאות העצם.
- גבינת קוטג' היא גם מקור מצוין לויטמין B12, שעוזר להפחית את הסיכון למחלות לב ושבץ.
- גבינת קוטג' היא מאכל פופולרי שזמין במדינות רבות.
- הוא דל בשומן, עשיר בחלבון, ואין לו כולסטרול, אתה יכול לאכול אותו לארוחת בוקר עם לחם או כחטיף.
- הוא מכיל פרוביוטיקה המסייעת לעיכול ומונעת בעיות עיכול.
- זה מספק פרה-ביוטיקה המסייעת לצמיחה של חיידקים בריאים במעיים.
חסרונות של קוטג’- מתכונים עם קוטג’
לגבינת קוטג' יש הרבה חסרונות. הוא עשיר בשומן, דל בחלבון, והוא משמש בדרך כלל כתחליף לגבינת שמנת.
החסרונות של גבינת קוטג' כוללים שהיא לא מאוד מזינה, בעלת טעם תפל ועתירת שומן.
לגבינת קוטג' יש הרבה יתרונות בריאותיים, אבל יש לה גם כמה חסרונות. לדוגמה, המרקם של גבינת קוטג' יכול להיות גרגירי ויכול להיות לה ריח וטעם לא נעימים.
היסטוריה על קוטג’
גבינת קוטג' קיימת מאז ימי הביניים, היא הופקה לראשונה על ידי נזירים שלקחו את שאריות המי גבינה מייצור גבינה ומערבבים אותה עם מרכיבים אחרים כדי ליצור סוג חדש של מוצר.
גבינת קוטג' היא מוצר חלב המיוצר על ידי קרישת חלב עם נוזל חומצי כמו מיץ לימון או חומץ.
היא אחד מסוגי הגבינות הפופולריים ביותר בעולם, גבינת קוטג׳ מיוצרת עוד מימי קדם, אבל ההיסטוריה שלה חוזרת למצרים העתיקה וליוון.
היא סוג של גבינה רכה ולבנה העשויה מגבינה של חלב, לעתים קרובות גבינת קוטג׳ נאכלת כמרכיב במגוון מנות.
היא נוצרה במקור מחלב עיזים, הוא התגלה לראשונה על ידי נזירים צרפתים שאכלו אותו כדי לעזור להם להישאר ערים בשעות ארוכות של תפילה, היא שימשה גם כאמצעי לשימור חלב לשימוש מאוחר יותר, והיא כונתה "גבינת קוטג'" מכיוון שיוצרה בכמויות קטנות בבית.
בשנת 1881, מפעל גבינת הקוטג' הראשון נפתח בעיר ניו יורק ועד 1887, היו למעלה מ-100 מפעלים ברחבי אמריקה שייצרו גבינת קוטג'.
המלצות וטיפים- למתכונים עם קוטג’
גבינת קוטג' היא מאכל פופולרי בתרבויות ומדינות רבות. זה מוגש בדרך כלל עם טוסט, פירות או ירקות.
היא מרכיב רב תכליתי וניתן להשתמש בה בדרכים רבות ושונות.
גבינת הקוטג' מציעה תחושה ייחודית בפה ומרקם שקשה למצוא במרכיבים אחרים.
גודל ההגשה המומלץ לגבינת קוטג' הוא כוס אחת ליום לנשים ושתי כוסות ליום לגברים.
אולי אתם תוהים מהם השימושים הטובים ביותר עבור מתכונים עם קוטג’ ובכן, הנה כמה הצעות:
- כתוספת על יוגורט רגיל, גרנולה, או פירות
- כתוספת לדגים או עוף
- עם לחם וחמאה לארוחת בוקר
- מומלץ למנות מלוחות ועד קינוחים מתוקים
אנו מקווים שנהנתם מקריאה של מאמר זה בנושא מתכונים עם קוטג׳ מקווים שייצא טעים ושלמדתם דברים חדשים על הנושא, לנושאים נוספים מוזמנים לבקר באתרנו.