קמח קונדיטור

אתה יכול להשתמש, ובמקרים רבים נאלצים להשתמש בשומן חזיר זול או חמאה, סוכר ופירות, כמו גם דברים הכרחיים אחרים שנכנסים להכנת פשטידה זולה לשוק; אבל כדי לגרום למוצרים שלך להיראות נועזים ומושכים, אתה צריך להשתמש בקמח באיכות הטובה ביותר.

זה שגוי לחלוטין שאופים או קונדיטורים נכנסים למקצוע הזה להאמין שאם הם יכולים לקנות קמח רק בזול מספיק
כדי לייצר סחורה זולה, הם מצאו את התוכנית הנכונה להרוויח רווחים טובים. "אתה לא רוצה להשתמש באבקת סוכר ביישומים מסוימים כי עמילן תירס יהיה מה שאנשים טועמים הכי הרבה מסוכר, כי עמילן תירס יהרוס את כל התערובת. הפעם היחידה שאני משתמשת באבקת סוכר היא במרנגים, שם עמילן התירס מתייצב, המרנג מעובד מדי, בעוד הסוכר נמס יחד עם חלבון הביצה.

אני לא משתמש הרבה באבקת סוכר
אבל אני צריך כוס מדי פעם כדי להכין בראוניז גומי מושלם או ציפוי גבינת שמנת טעים. כשאני מוסיף אותו לרשימת הקניות שלי, אני חושש שאראה עוד תיק בארון כשאני עובר עליו במהירות עצומה. המכונה גם אבקת סוכר, זהו הסוד להכנת עוגות גומי, ציפוי טעים ועוד.

סוכר מגורען שימושי להכנת מאפים רכים ומתוקים באופן עקבי
ולהוספת מתיקות למשקאות בקלות. סוכר מגורען משמש לעתים קרובות במוצרי מאפה עדינים כגון מרנגים, סופלה וביסקוויטים. בארצות הברית אבקת סוכר מכילה בדרך כלל גם חומר נגד התגבשות, כמו עמילן תירס, שהוא 3-5% סוכר. סוכר קונדיטוריה מסחרי ואבקת סוכר זהים, עם עמילן תירס נוסף למניעת גושים.

ממתקים / אבקת סוכר מכונה לפעמים גם סוכר פי 10 ונמכר לרוב בחנויות מכולת
עם זאת, שימוש באבקת סוכר במקום סוכר מגורען יכול לתת למאפים שלך מרקם עדין שיכול אפילו להרוס את המתכון שלך. אתה לא צריך להשתמש בממתיקים מלאכותיים כדי לאכול פחות סוכר, כי מזון טעים כאשר הוא עשוי עם פחות סוכר. כדי לצמצם את הסוכר והפחמימות, אפשר להשתמש במוצר כמו Swerve אבקת סוכר.

ללוש את הבצק. מערבבים בקערה קטנה קמח שקדים, חמאה רכה, 3 כפות אבקת סוכר, תמצית וניל ומלח עד שנוצר בצק. מערבבים את כל החומרים בקערת זכוכית (קערת פלסטיק תעבוד גם כן, רק אל תשתמשו במתכת). צורה… מוסיפים קמח ואבקת סוכר.

ק
הוסף וניל; הוסף … "מאפה בצק קצר הוא ביסקוויט המורכב באופן מסורתי מחלק אחד סוכר לבן, שני חלקים חמאה ושלושה חלקים קמח. מוסיפים קמח ומערבבים קצרות עד לקבלת תערובת דומה לפירורי לחם. בקערת מיקסר מוסיפים חמאה, סוכר, וניל וקמח. בצק רופף וחמאתי שנמס בפה, עשוי רק מחמאה, סוכר וקמח.

מאפה בצק קצר
הוא עוגת ספוג סקוטית מסורתית העשויה מסוכר, חמאה וקמח. עוגיות לחם שורט דומות לעוגיות סוכר, אלא שהעוגיות קצרות אינן מכילות ביצים ואבקת אפייה, והעוגיות מכילות יותר חמאה מקמח. הסוד לעוגיית לחם קצר 3 כיוונים מושלמת הוא היחס בין סוכר, חמאה וקמח. להכנת הבצק, תחילה מערבבים חמאה, קמח ו… שלב 1 מחממים את התנור ל-350 מעלות פרנהייט. עוגיות סוכר מכילות בדרך כלל ביצים, אבל מתכוני לחמניות קצרות לא.

אם המתכון דורש "1 כוס קמח מנופה", מדוד את הקמח ונפה אותו. כפי שהוסבר בסעיף הקמח לעיל, 1 כוס סוכר מנופה פירושה שהסוכר מסונן לאחר המדידה, ו-1 כוס סוכר מנופה אומר שהסוכר מנופה לפני המדידה.

לא משנה אם אתה משתמש בקקאו טבעי או הולנדי
מדדו את אבקת הקקאו באותה כף ובאותה כמות קמח ואבקת סוכר. מודדים את אבקת הסוכר באותה כף ומיישרים כמו לקמח כמתואר לעיל. קמח השתמשו בקמח לבן, רצוי בקמח אפייה באיכות טובה או בקמח אפייה, אבל כל קמח לכל מטרה יעבוד.

עם השנים הפסקתי להשתמש בקמח לבן רגיל באפייה
אז אני שמח שיש לך עוגיה נטולת דגנים ללא גלוטן. עוגיות הסהר המסורתיות של המטפלת שלי עשויות מקמח לבן וחמאה. אני משתמש בהם לקמח לכל מטרה, קמח אפייה, קמח לחם, סוכר חום, סוכר מגורען וכו'. הם משתמשים בקמח אורגני ובמרכיבים מגידול חווה כמו שום, תפוחי אדמה ובצל.

התוצרת המקומית הטרייה הזו משמשת במוצרי המאפים
המרקים והכריכים שלהם. גם אופים וגם קונפטי משמשים להציע אירוח לאורחים. שקיות אפייה הן מאכלים מתוקים, שהמרכיב העיקרי בהם הוא קמח, שנאפים בתנור. מאפי מאפה, הנקראים גם שקיות קמח, כוללים בעיקר ממתקים, עוגות ומוצרי מאפה דומים.

קונדיטוריה
היא קטגוריה רחבה ומגוונת של מוצרי מאפה הכוללת בצקים על בסיס קמח המשמשים כבסיס המוצר. הבצק הזה לא תמיד מתוק, והמתיקות יכולה להגיע מסוכר, פירות, שוקולד, שמנת או מילויים אחרים שמוסיפים לאריזה המוגמרת. קונדיטוריה היא אומנות [1] הכנת הקינוחים, שהם מזונות עשירים בסוכר ופחמימות. מקצוע הקונדיטור כולל את קטגוריות המטבח המבוצעות הן על ידי השף קונדיטור הצרפתי (קונדיטור) והן השף קונדיטור (קונדיטור סוכר).

לאפיית קמח
או סחר בסחורות בקנה מידה קטן, כפי שהוא מכונה לפעמים, תמיד היה כוח מרתק על מוחם של אופים ושפים חכמים; ובשנים האחרונות השוק היה רווי בשמות ובצורות של כל כך הרבה ממתקים ועוגיות שונות, שחלקן מאוד מפוקפקות באופיים, שלעתים קרובות סוג של כאוס נכנס למוחם של אופים, או, אני חייב לומר, הוא אבוד לחלוטין בניסיון להגיש עוגה לציבור בעל אבחנה או ביסקוויט באיכות, מחיר וצורה כאלה כדי להבטיח הצלחה.

זה מתכון שאנחנו מכינים בכל חג המולד מאז שהייתי ילדה קטנה ותמיד אהבתי את המרקם הפריך של עוגיות פקאן בשילוב עם ציפוי אוורירי מתוק.

השף מייקל קוריגן הקים את מאפיית חנות הקמח בשוק האיכרים של אמאוס בשנת 2004
ומציע לחם כפרי, מאפים צרפתיים ודנים, ביסקוויטים, מאפים מלוחים, סלטים ומרקים. באירלנד, לצורכי מס, ההגדרה של "לחם" כ"מזון בסיסי" מחייבת שתכולת הסוכר או השומן לא תעלה על 2% ממשקל הקמח, ולכן מוצרים רבים הנמכרים כלחם בארצות הברית ייחשבו. מוצרי ממתקים. סוכר כבד יותר מקמח, ולכן לא סביר שיצטבר בכוס המדידה. בניגוד לקמח, סוכר נמדד על ידי מזיגת כוס מדידה או כף לכלי/שקית עד שהוא עובר את הקצה, ולאחר מכן רידוד עם גב סכין.

בעזרת כפית, החלק כפי שאתה עושה עם סוכר או קמח, ולאחר מכן השתמש במרית גומי כדי לעזור לשפוך את החומרים לתוך הקערה. בין אם אתם משתמשים בקמח לחם, קמח אפייה, קמח לכל מטרה או כל קמח אחר בשוק, השתמשו בשיטת הכף והרמה.

Similar Posts